La ràdio en un whatsapp

ANNA PLAZA

“Hola a tothom! Benvinguts. Això és l’Infopodcast d’Ona la Torre. En tres minuts us resumim les notícies més destacades del dia a Torredembarra”.

Ja fa més de quatre mesos, que a l’emissora municipal quan acabem de fer l’informatiu, a quarts de tres, ens tornem a tancar un moment a l’estudi i, en un pim pam, en gravem una versió reduïda, per fer-vos-la arribar directament al mòbil. Al Whatsapp.

És l’Infopodcast, un nou servei que hem posat en marxa, amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local, per complir amb la que, segons entenem, ha de ser la missió principal d’una ràdio local: informar als habitants de tot el que passa al poble. I com que els temps canvien, i els costums també, també ho fan els nostres formats.

Enguany es commemoren els cent anys de la ràdio en català i l’aniversari arriba en un moment convuls, en què totes les emissores, grans i petites, estem fent un esforç ingent per posar-nos al dia i adaptar-nos als nous models de difusió i hàbits de consum del públic.

La majoria, com Ona la Torre, vam néixer amb un únic aparador: l’emissió en FM. Des de fa temps també emetem per internet. I a la web cada cop hi hem anat incorporant més continguts. Hi ha les notícies amb fotografies i talls de veu, i els podcasts de tots els nostres programes i entrevistes perquè els pugueu recuperar quan vulgueu. L’actualitzem cada dia.

Però com que sabem que esteu molt enfeinats i això d’anar a buscar la informació a la web a vegades fa mandra, ara també us l’enviem directament al mòbil. Només cal que us afegiu al nostre canal de whatsapp i cada dia rebreu aquest petit resum de tres minuts. L’enllaç per subscriure-us el trobareu fàcilment a les nostres xarxes socials. Ja no teniu excusa per no estar al dia de tot el que passa a la Torre! Nosaltres estem al vostre servei, per informar-vos.

“I fins aquí l’Infopdocast, si en voleu més trobareu les notícies ampliades a la nostra pàgina web: ona-latorre.cat”.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This