La 24a Travessia Nedant-Memorial Fermí Morera es disputarà el 6 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/6/2024

El 6 de juliol, a la platja de Baix a Mar, a les 10 h, es farà la 24a Travessia Nedant – Memorial Fermí Morera. La competició tindrà diverses modalitats que permetran que tothom hi participi. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest web. La data límit per apuntar-se per als no federats és el 2 de juliol i per aquells que tenen la llicència federativa és el 4 de juliol.

De fet, per poder assistir-hi no és necessari estar federat, tot i que no es tindrà dret a premi econòmic, ni a puntuar al Circuit Català de Travessies. Les llicències d’altres federacions com triatló o rem tampoc són vàlides. A la modalitat d’esport adaptat, sí serà necessària la llicència federativa en curs per un club afiliat a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física o una federació territorial anàloga. A més, el preu per assistent serà diferent segons la travessia, si s’està federat o no i si es forma part de la modalitat d’esport adaptat, ja que aquesta és gratuïta.

Totes les sortides seran conjuntes, tant les femenines com les masculines, en les tres travessies. Els nadadors sortiran de la platja de Baix a Mar fins a la platja de la Paella i es delimitarà el recorregut amb tanques, arcs inflables i banderes. Els participants durant un xip electrònic i serà necessari passar per sobre l’estora registradora que hi haurà a la zona per aturar el comptador.

4 modalitats a la 24a Travessia Nedant

Menors

Sortida, a les 10 h, platja de Baix a Mar.

Recorregut de 500 m.

Persones nascudes del 2010 al 2012.

General

Sortida, a les 10.15 h, platja de Baix a Mar.

Recorregut de 2.200 m.

Amb les diverses categories competitives (infantil, júnior, absolut, màster…).

Popular

Sortida, a les 11.30 h, platja de Baix a Mar.

Recorregut de 1.000 m.

Per a persones de 12 a 69 anys.

Esport adaptat

És necessari acreditar estar federat.

Participació gratuïta.

No és una modalitat a l’ús com la resta, de fet, els nadadors formaran part d’una de les altres travessies i podran optar tant a rebre el premi de la seva categoria com el d’aquesta modalitat.

Foto: Una imatge de l’edició de l’any passat de la travessa. / FCN

Hemeroteca

Tweets recents

Share This