EL PROJECTE Torredembarra actualitat

Missió

Convertir-nos en un referent per als veïns i veïnes de Torredembarra i la comarca del Baix Gaià a l’hora d’informar-se, des de la qualitat, i la independència i la participació dels lectors.

Visió

Apostem per la comunicació local des de la qualitat en els continguts, elaborada per professionals del periodisme i la comunicació, amb innovació constant en els gèneres i els canals.

Valors

  • Excel·lència en els continguts.
  • Actitud innovadora.
  • Compromís amb la independència i la llibertat d’expressió.
  • Potenciar el sentiment de comunitat entre els veïns i veïnes del municipi.
  • Compromís social.
  • Foment de la participació dels lectors i lectores.

L’EQUIP

Jordi Salvat Rovira

Director

Nascut a Torredembarra el 1977, és el director del Torredembarra Actualitat. Llicenciat en Periodisme per la UAB (2001), té una llarga trajectòria en mitjans de comunicació, com el Diari de la Torre, El Punt, Més Tarragona, Diari Aquí, Diari ARA, Ona la Torre,Viu a fons i Tarragona Empresarial, entre altres, i també compta amb experiència en comunicació corporativa al Consell Comarcal de l’Alt Camp i l’Ajuntament de Reus. Actualment és periodista freelance, assessorant en estratègia política i comunicació empresarial i institucional, ja sigui interna o externa, i desenvolupant projectes de comunicació 2.0 i de xarxes socials.

Albert Jansà Bairaguet

Gerent

Nascut a Torredembarra el 1982, s’encarrega de la gerència del Torredembarra Actualitat. Llicenciat en Periodisme i diplomat en Publicitat i Relacions Públiques per la URV (2006), i amb Estudis Superiors en Direcció i Administració d’Empreses (2009), dirigeix actualment el Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla. També ofereix assessorament en estratègia política i comunicació empresarial i institucional. Compta amb experiència en mitjans de comunicació com la Xarxa de Televisions i Ràdios Locals, Ona la Torre, Altafulla Ràdio, La Xarxa, TAC 12, El Punt Avui, Ona Catalana, Heraldo de Aragón, Silva Editorial, Mediterrània CIE, entre d’altres.

Pere Gomés Miquel

Cap de publicitat

Director comercial amb àmplia experiència en la comercialització de productes de gran consum i alimentació, especialment en el sector vitivinícola, ha desenvolupat la seva carrera professional com a director comercial, d’explotació i màrqueting en empreses com Adernats, Diageo, entre d’altres. També és sommelier professional i parla català, castellà, francès, alemany, anglès i rus.

Share This