Podcast de ‘La Jungla de la Torre’, amb Albert Jansà i Jordi Salvat

‘La Jungla de la Torre’ és el primer podcast del Torredembarra Actualitat, conduït pels periodistes Albert Jansà i Jordi Salvat. Es tracta d’un espai de ràdio amè on l’actualitat local es barreja amb el bon sentit de l’humor i l’entreteniment. A banda dels conductors del programa, la ‘Jungla de la Torre’ compta amb els col·laboradors Guillem Bargalló, amb la secció ‘Tal dia farà un any’; Gerard Recasens, amb ‘Els reis de la jungla’, i Anna Merino, amb ‘El llibre de la selva’.

Programa 1. Juliol de 2021

En el primer capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem el cap de l’oposició a l’Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino. El polític socialista rebrà una trucada inesperada, a més de respondre preguntes algunes una mica incòmodes. Comptarem amb els nostres col·laboradors: Guillem Bargalló ens descobrirà d’una visita reial a Torredembarra el 1956, Gerard Recasens parla amb l’atleta Berta Castells i l’Ana Merino recomanarà un llibre al convidat.

 

 

Programa 2. Agost de 2021

En el segon capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem l’escriptora María Dolores García Pastor. Parlem del seu darrer llibre, El pasajero 2228, de literatura, de Torredembarra i de moltes coses més. Comptarem novament amb els nostres col·laboradors: Guillem Bargalló ens descobrirà el primer torero català, que era de la Torre; Gerard Recasens parla amb la política Núria Gómez i l’Ana Merino recomanarà un llibre a la convidada.

 

 

Programa 3. Setembre de 2021

En el tercer capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem en Jordi Suñé. Amb ell parlem de música, d’història, d’antropologia, de Torredembarra, en definitiva. Comptarem novament amb els nostres col·laboradors: Guillem Bargalló ens descobrirà que va passar el 18 de gener de 1925; Gerard Recasens parla amb l’exalcalde Enric Grangel i l’Ana Merino recomanarà un llibre al convidat.

 

Share This