Podcast de ‘La Jungla de la Torre’, amb Albert Jansà i Jordi Salvat

 

‘La Jungla de la Torre’ és el primer podcast del Torredembarra Actualitat, conduït pels periodistes Albert Jansà i Jordi Salvat. Es tracta d’un espai de ràdio amè on l’actualitat local es barreja amb el bon sentit de l’humor i l’entreteniment. A banda dels conductors del programa, la ‘Jungla de la Torre’ compta amb els col·laboradors Guillem Bargalló, amb la secció ‘Tal dia farà un any’; Gerard Recasens, amb ‘Els reis de la jungla’, i Anna Merino, amb ‘El llibre de la selva’.

 

 

 

 

 

Programa 22. Maig de 2023

Parlem amb Maite Maset, artista nascuda a Sueca (País Valencià) però que fa més de vint anys que viu a Torredembarra. Membre del Col·lectiu Grop, des del curs 2016-17 és professora en el Batxillerat d’Arts a l’Institut Torredembarra.

 

Programa 21. Abril de 2023

Parlem amb Enric Grangel, que va ser regidor (2003-2015) i alcalde de Torredembarra (2014-2015) i escriptor de novel·la històrica.

 

Programa 20. Març de 2023

Parlem amb Irmina Sánchez, treballadora social i coordinadora del Centre Ocupacional de la Fundació Onada a Torredembarra.

 

Programa 19. Febrer de 2023

En el dinovè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem el director del Port de Torredembarra, Oriol Milà. L’Ana Merino recomana un llibre al convidat.

 

Programa 18. Gener de 2023

En el divuitè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem la farmacèutica Blanca Cogul. L’Ana Merino recomana un llibre a la convidada i el Gerard Recasens ens porta un altre personatge de Torredembarra a ‘El Rei de la Jungla’

 

Programa 17. Desembre de 2022

En el dissetè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem Eliott Mounoud, el millor porter del mon de futbol platja els darrers dos anys. L’Ana Merino recomana un llibre al convidat i el Gerard Recasens ens porta un altre personatge de Torredembarra a ‘El Rei de la Jungla’.

 

Programa 16. Novembre de 2022

En el setzè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem Maite Montaña, la millor atleta torrenca dels anys vuitanta i noranta. L’Ana Merino recomana un llibre a la convidada i Gerard Recasens ens porta un altre personatge del Baix Gaià al ‘El Rei de la Jungla’.

 

Programa 15. Octubre de 2022

En el quinzè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem Miquel Àngel Marchal, cap de la Policia Local de Torredembarra. L’Ana Merino recomana un llibre al convidat i Gerard Recasens ens porta un altre personatge torrenc al ‘El Rei de la Jungla’.

 

Programa 14. Setembre de 2022

En el catorzè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem Raquel Gámez Serrano, escriptora i comissària del Festival Creixell.Crims . L’Ana Merino recomana un llibre a la convidada i Gerard Recasens serà aquest cop ‘El Rei de la Jungla’.

 

Programa 13, Juliol de 2022

En el tretzè capítol i últim de la temporada 2021-22 de La Jungla de la Torre, entrevistem la mestra i directora de l’Escola L’Antina, Isabel Escobar. Descobrim com va arribar a Torredembarra fa gairebé trenta anys i parlem de la situació del sector de l’educació, entre moltes altres coses. L’Anna Merino ens recomana un llibre al convidat i Guillem Bargalló i Gerard Recasens ens ofereixen també les seves seccions.

 

Programa 12, Juny de 2022

En el dotzè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem Salvador Castells, ex-treballador de la Pirelli durant 28 anys, fundador de la botiga ‘Capritxos’ i pare de l’atleta tri-olímpica Berta Castells. L’Ana Merino recomana un llibre al convidat i en Jordi Salvat fa excepcionalment la secció que habitualment ens ofereix Guillem Bargalló.

 

Programa 11. Maig de 2022

L’onzè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem el pilot de bike trial Àngel Batlle. L’Ana Merino recomana un llibre al convidat i en Jordi Salvat fa excepcionalment la secció que habitualment ens ofereix Guillem Bargalló.

 

Programa 10. Abril de 2022

En el desè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem la cantant i activista Sol Baker, Comptem, a més, amb les seccions d’en Guillem Bargalló, Gerard Recasens i l’Ana Merino, que recomanarà un llibre a la convidada.

 

Programa 9. Març de 2022

En el novè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Torredembarra i regidor d’Esport, Via Pública i Manteniment, i Festes, Raúl García. Comptem, a més, amb les seccions d’en Guillem Bargalló, Gerard Recasens i l’Ana Merino, que recomanarà un llibre al convidat.

 

Programa 8. Febrer de 2022

En el vuitè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem la psicòloga Imma Sagrera. Nascuda a Barcelona, resideix a Torredembarra des de fa més de quaranta anys. Mare de dues filles i dos fills, també és una gran aficionada al tennis. Comptem amb les seccions d’en Guilem Bargalló, que ens recordarà tres dates enlloc d’una, i l’Ana Merino, que recomanarà un llibre a la convidada.

 

Programa 7. Gener de 2022

En el setè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem la l’advocat penalista i professor de la URV Carles Perdiguero. Nascut a Barcelona el 1974, resideix al nucli antic de Torredembarra des de fa una pila d’anys.També el podem veure fent de capità al Ball de Gitanes i va ser portaveu de la Plataforma Salvem Els Muntanyans. Comptem amb les seccions de Gerard Recasens, que parla amb Jordi Roig Morera, i l’Ana Merino, que recomanarà un llibre al convidat.

 

Programa 6. Desembre de 2021

En el sisè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem la l’Àurea Rodríguez. Bioquímica i actual gerent de l’Eurecat al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, fa uns mesos va viure una aventura política. Una torrenca va ser cap de llista per la circumscripció de Tarragona. Comptem novament amb els nostres col·laboradors: Guillem Bargalló ens descobrirà que va passar l’1 de gener de 2000; Gerard Recasens parla amb Jordi Roig Morera i l’Ana Merino recomanarà un llibre a la convidada.

 

 

Programa 5. Novembre de 2021

En el cinquè capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem en Llorenç Gómez. Amb ell parlem de futbol platja i també de la vida, en un moment de canvi per a l’esportista torrenc, que fa poques setmanes que s’ha retirat i ha iniciat una nova etapa com a entrenador. Comptem novament amb els nostres col·laboradors: Guillem Bargalló ens parlarà del dia que  un torrenc li va macar un gol al Real Madrid; Gerard Recasens parla amb Badó Cañellas i l’Ana Merino recomanarà un llibre al convidat.

 

Programa 4. Octubre de 2021

En el quart capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem la Clara Prats. Amb ella parlem al voltant de les seves investigacions relacionades amb la Covid-19 i coneixerem també la vessant més personal d’aquesta física que va ser la pregonera de la darrera Festa Major de Santa Rosalia. Comptem novament amb els nostres col·laboradors: Guillem Bargalló ens descobrirà que va passar en dues dates de mitjan segle XIX; Gerard Recasens parla amb Gerard Curó i l’Ana Merino recomanarà un llibre a la convidada.

 

Programa 3. Setembre de 2021

En el tercer capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem en Jordi Suñé. Amb ell parlem de música, d’història, d’antropologia, de Torredembarra, en definitiva. Comptarem novament amb els nostres col·laboradors: Guillem Bargalló ens descobrirà que va passar el 18 de gener de 1925; Gerard Recasens parla amb l’exalcalde Enric Grangel i l’Ana Merino recomanarà un llibre al convidat.

 

Programa 2. Agost de 2021

En el segon capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem l’escriptora María Dolores García Pastor. Parlem del seu darrer llibre, El pasajero 2228, de literatura, de Torredembarra i de moltes coses més. Comptarem novament amb els nostres col·laboradors: Guillem Bargalló ens descobrirà el primer torero català, que era de la Torre; Gerard Recasens parla amb la política Núria Gómez i l’Ana Merino recomanarà un llibre a la convidada.

 

Programa 1. Juliol de 2021

En el primer capítol de La Jungla de la Torre, entrevistem el cap de l’oposició a l’Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino. El polític socialista rebrà una trucada inesperada, a més de respondre preguntes algunes una mica incòmodes. Comptarem amb els nostres col·laboradors: Guillem Bargalló ens descobrirà d’una visita reial a Torredembarra el 1956, Gerard Recasens parla amb l’atleta Berta Castells i l’Ana Merino recomanarà un llibre al convidat.

 

Share This