Portes obertes al rocòdrom aquest 22 de juny

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/6/2024

Al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, es faran portes obertes al rocòdrom, el 22 de juny, de les 9.30 a les 11.30 hores. L’Associació Escarabats Blaus serà l’encarregada de dur a terme l’activitat i si hi ha un grup d’infants gran faran dinamitzacions per iniciar-se a l’escalada i conèixer l’espai.

Un cop acabades les portes obertes els alumnes adults de les classes d’acrobàcies aèries dels Escarabats Blaus faran una mostra del que han après a classe. Oferiran una aventura pirata entre teles, trapezi i cèrcol aeri.

L’acte l’ha organitzat l’Associació Escarabats Blaus amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports. Per a més informació, podeu contactar amb escarabatsblaus@gmail.com.

Foto: Una imatge del rocoòdrom del Pavelló Municipal Sant Jordi. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This