Els escacs solidaris tornen aquest 30 de març al Catllar acull el torneig del Drac Artcai

REDACCIÓ – El Catllar, 27/3/2024

El proper dissabte, 30 de març, el Centre Cultural del Catllar tornarà a acollir el Torneig d’Escacs Solidari del Drac Artcai, inclòs dins el Circuit 2024. Serà a partir de les 16:45 hores en un campionat dirigit a jugadors de totes les edats, siguin federats o no federats. Les partides són de ritme llampec, amb cinc minuts per jugador.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats, quatre primers de trams, millor veterà i el tres primers classificats menors de 14 anys. Hi haurà sortejos per als infants i els adults.

Les inscripcions es poden fer per whatsapp als telèfons 606 342 947 i 620 090 377.

El Drac Artcai visita als nens malalts hospitalitzats i els regala el seu conte, gràcies al suport d’empreses, ajuntaments, entitats, associacions, clubs, etc. A més, l’Associació Drac Artcai fomenta, mitjançant la pràctica dels escacs, la participació i la implicació dels escolars i entitats amb la programació conjunta de diferents tornejos i trobades de promoció d’aquesta modalitat esportiva.

Foto: Un dels tornejos del Circuit del Drac Artcai. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This