El Baix Gaià viu una doble cita escaquística aquest segon cap de setmana d’agost

REDACCIÓ – El Catllar/ Torredembarra, 10/8/2023

L’agost comença fort escaquísticament al Baix Gaià. Després del Torneig final del Drac Artcai disputat a Creixell el passat diumenge, 6 d’agost, aquest cap de setmana d’agost, els aficionats a l’esport de les 64 caselles tenen dues cites: primer al Catllar i després a Torredembarra.

Aquest dissabte, 12 d’agost, a partir de les 17 hores al Centre Cultural del Catllar es disputarà el VI Open de de Partides Llampec d’Escacs, amb inscripció gratuïta AQUÍ. El torneig està coorganitzat pel Club d’Escacs Torredembarra i l’Ajuntament del Catllar i és un dels primers actes del la Festa Major catllarenca.

L’endemà, a partir de les 17 hores, es disputarà a la plaça Mossèn Joaquim Boronat la desena edició de l’Obert Llampec Torredembarra, organitzat també pel Club d’Escacs Torredembarra. Us podeu inscriure AQUÍ.

Foto: .Una imatge de l’Obert Llampec Torredembarra 2022. / CE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This