Albert Castillo guanya a Creixell la Final del Circuit 2022-23 del Drac Artcai

REDACCIÓ – Creixell, 8/8/2023

El Casal Cultural de Creixell va acollir aquest passat diumenge, 6 d’agost, la Final del Circuit 2022-23 del Drac Artcai d’Escacs. Es va imposar el Mestre FIDE barceloní Albert Castillo, que va tenir el millor desempat entre els primers sis classificats, que van empatar a 6 punts. Castillo va guanyar les sis primeres rondes però va perdre en la darrera ronda contra el Mestre Internacional, Antoni Torrecillas, que va ser tercer. En segona posició es va classificar el vallenc Agustí Guasch. El torrenc Xavier Galimany va assolir un meritori quart lloc.

El torneig va aplegar una norantena de jugadors d’arreu de Catalunya de totes les edats. La sorpresa va venir just abans del lliurament de premis i el sorteig solidari, quan va aparèixer el Drac Artcai i va jugar amb un dels infants participants en el campionat. El jove escaquista va derrotar el Drac Artcai, que es va quedar al lliurament de premis.

Foto: El Drac Artcai jugant amb un jove escaquista aquest diumenge a Creixell. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This