El conte ‘La sonrisa de Llorenç’ es presenta a l’Escola L’Antina el 29 d’octubre

REDACCIO – Torredembarra, 28/10/2022

L’Escola l’Antina de Torredembarra acollirà aquest dissabte, 29 d’octubre, a les cinc de la tarda, la presentació del conte ‘La sonrisa de Llorenç’. La presentació del llibre anirà a càrrec de la periodista Raquel Martínez. A més, també hi haurà un contacontes amb Judit Robert, un mural participatiu obra de Miki Pérez, berenar i música. L’acte, obert a tothom, comptarà amb la presència de l’autora, Carla Gómez León i l’il·lustrador, Miki Pérez Pla, a més  del protagonista del llibre, l’exjugador internacional de futbol platja, i actual entrenador, Llorenç Gómez.

La campanya de prevenda online es va posar en marxa la passada primavera a través de la plataforma Edita.es i aquesta tardor el conte ja es podrà adquirir-se físicament de la ma de Carambuco Ediciones, dins de la col·lecció Kairat.

El conte infantil, escrit per la periodista Carla Gómez i il·lustrat per l’artista Miki Pérez, narra la història d’un nen que ha d’enfrontar-se a les seves pors i inseguretats per aconseguir estimar-se com és. Parla de la necessitat d’acceptar-se i respectar-se com a base per a construir una bona autoestima perquè només quan acceptem el que som i el que sentim, tenim la capacitat d’escollir i actuar, sense importar el que diguin els altres. I és en aquest procés d’acceptació en el que es troba el Llorenç, el protagonista d’aquest conte.

Malgrat no explicar específicament la carrera professional de Gómez, en el llibre sí que hi podrem trobar molts detalls de la seva infància i de la seva essència, així com el seu somriure inconfusible, un dels principals trets que l’identifiquen i que a tantes i tantes persones ha contagiat al llarg de la seva vida i que ara dona nom a aquest conte.

El conte té un cost de 16 euros i es podrà adquirir a grans llibreries com la Casa del Llibre o FNAC, a més de llibreries de diferents pobles i ciutats amb les quals treballa Carambuco Ediciones. També es podrà adquirir a través d’Amazon i mitjançant la plana web de l’editorial des de l’enllaç https://carambucoediciones.com/producto/la-sonrisa-de-llorenc/ i la web d’Enzo10 . En aquests dos darrers casos, amb un 5% de descompte.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This