Carles Martín (Club Escacs Barcelona) guanya els campionats llampec de Torredembarra i el Catllar

REDACCIÓ – El Catllar / Torredembarra, 15/8/2022

El cap de setmana escaquístic del Baix Gaià ha acabat amb un triomfador clar, el jove jugador del Club Escacs Barcelona. Carles Martín, que s’ha imposat en els dos tornejos: el Catllar i Torredembarra. Martín ja va assolir el segon lloc en l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra, disputat a inicis de juliol.

El Centre Cultural va ser l’escenari del V Open Llampec El Catllar el dissabte 13 d’agost, amb una trentena d’inscrits. Carles Martín (CE Barcelona)  i Albert Castillo (Vila Olímpica) van acabar empatats a 7 punts al capdavant de la classificació i el desempat es va decantar pel primer, ja que en la partida que els havia enfrontat s’havia imposat Martín. Antoni Torrecillas (Foment Martinenc), amb 6,5 punts va ser tercer.

La plaça Mossèn Joaquim Boronat va acollir el diumenge 14 d’agost la novena edició del Campionat Llampec Torredembarra, que va comptar amb una seixantena d’inscrits després de dos anys d’absència per la pandèmia. Carles Martín va assegurar-se la victòria després de derrotar en la darrera partida Albert Castillo (Vila Olímpica) i sumar 7 punts i aprofitar els taules entre Marçal Gómez (Vilafranca) i Jordi Morcillo (Catalunya EC), que van completar respectivament el podi amb 6,5 punts.

Foto: Imatge del podi del torneig torrenc, amb Carles Martín amb el pernil que s’emporta el guanyador. / CE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This