Àxel Méndez suma la seva tercera victòria consecutiva a la Copa d’Espanya de Trial

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/9/2021

El pilot del Bikepark Bauhaus Torredembarra Àxel Méndez, ha sumat aquest darrer cap de setmana una nova victòria a la Copa d’Espanya de Trial en la categoria Principiant. És la tercera prova consecutiva que Méndez puja a dalt de tot del podi i és líder destacat del campionat. La propera cita a Cambrils el 10 d’octubre.

Més competicions amb pilots torrencs

Per altra banda, aquest passat diumenge, 26 de setembre,  s’ha celebrat a Girona la Sea Otter, Festival de la bicicleta on hi han passat unes 50.000 persones, amb moltíssimes competicions de diferents disciplines i on els membres del Bikepark Bauhaus Torredembarra hi han pres part entres competicions i 10 ciclistes.

Dissabte a la Scott Marathon (Copa Catalana Marató) ja va arribar la primera victòria de part de Joan Miquel Martín, a la màxima categoria a la distància curta de 43 quilòmetres, amb un temps de dos hores, una cursa amb desnivell però molt ràpida. Aquest any s’ha refet de la mala sort de l’any anterior que es va haver de retirar per avaria quan anava líder destacat. Alberto Faro va ser tercer a la categoria Màster 40 i Sergi Segú 5è en sub23.

D’altra banda, el mateix dissabte, una prova més de la Copa Catalunya BTT infantil on Noemí Faro i David Belmonte van aconseguir un nou triomf. Destacada Noemí de principi a fi de cursa en categoria benjamí, i David en alevins, en una lluita aferrissada de principi a final amb dos ciclistes més on es va decidir pràcticament al sprint. Marc Faro va ser 9è en Alevins i Pol G. 16è en principiants.

Diumenge, últim dia de festival amb la Copa Catalana internacional on Àngel Batlle va ser 23è en master 30, Leo Marzal 15è en Cadets i Marc Capellades 36è en sub23 en la cursa amb més participació internacional.

Foto: A dalt, Àxel Méndez, a dalt del podi i, a baix, una de les altres competicions del cap de setmana. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This