Bona actuació de les patinadores locals en el Campionat Estatal de Patinatge disputat a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/12/2020

El Club Patinatge Torredembarra ha organitzat aquest cap de setmana el VII Campeonato de Solo Danza de España i el I Trofeo Nacional Solo Danza i Línia Torredembarra, juntament amb la Real Federación Española de Patinaje i l’Ajuntament de Torredembarra, i amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge. La competició, que va ser a porta tancada ha comptat amb la participació de 111 patinadors i patinadores d’11 comunitats autònomes de les modalitats de Solo Dance i Patinatge Artístic de Línia. La Real Federación Española de Patinaje, davant de la situació excepcional, ha comunicat al club torrenc que el juny vinent el campionat estatal, aquest cop amb públic.

Grans resultats del patinatge torrenc

Els resultats dels patinadors i patinadores torrencs han estat més que notables. Paula Martínez s’ha proclamat campiona sènior del Trofeu Nacional amb 47,66 punts i, per puntuació, hauria estat tercera estatal. L’ha seguit en la classificació una altra torrenca, Elena Fortuny, amb 43,27, que hauria estat quarta estatal. Janet Jordan ha estat quarta en el Trofeu Nacional

Lídia Alomà ha estat campiona del Trofeu Nacional en categoria cadet i 2a d’Espanya, mentre Ot Font ha pujat al més alt del podi en masculí i també hauria estat campió estatal amb la gran puntuació que ha assolit. Mireia Vidilla i la Marta Roca en 4a i 5a posició respectivament.

Recordem que després de l’anunci el mes d’octubre de les restriccions de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Patinatge va prendre la difícil decisió de no inscriure a cap patinador/a en aquests campionats estatals. Finalment després de diverses converses, es va arribar a un acord entre les federacions espanyola, catalana i els clubs implicats que ha permès als patinadors i patinadores catalans poder participar en aquesta competició estatal, però ho han fet en el format de Trofeo Nacional. Ha estat una competició simultània però amb dues classificacions que fàcilment han estat ser comparables i han demostrat el gran nivell de les patinadores i patinadors torrencs.

Foto: Una imatge del podi del campiona sènior, amb les torrennues Paula Martínez i Elena Fortuny, primera i segona respectivament. / PATINATGE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This