El CE El Catllar anuncia un cas de Covid-19 al seu primer equip i suspèn els entrenaments

El Club Esportiu El Catllar ha donat a conèixer aquest dissabte, 29 d’agost, a través de les seves xarxes socials que un dels jugadors de la seva primera plantilla ha donat positiu per Covid-19, tot i que avança que es troba en bon estat de salut. La directiva catllarenca ha decidit suspendre els entrenaments del primer equip fins a nova ordre.

Recordem que dimecres passat la junta directiva del club groc-i-blau, que té el primer equip  a Primera Catalana, com a referent del Baix Gaià, va decidir suspendre els partits amistosos previstos del primer equip i reorganitzar els entrenaments de pretemporada.

Foto: Entrenament del primer equip catllarenc. / CE EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This