Els integrants de la ‘selecció de Llorenç Gómez’ es concentren a la platja de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/8/2020

Convocatòria de la Selecció Enzo10 Sub20. Un total de 15 jugadors han gaudit de la concentració a la platja de Torredembarra sota les directrius de Llorenç Gómez, Elinton Andrade, Yvan Castillo i David Romero. És la primera d’un projecte a llarg termini que neix amb la voluntat d’anar creixent i estenent el seu nom, i donant una oportunitat a les joves promeses perquè en el futur puguin dedicar-s’hi i viure del futbol platja. Coneixements a nivell esportiu i també humà que ja s’han vist reflectits aquest cap de setmana a la platja de la Paella de Torredembarra.

El projecte neix de la mà de Llorenç Gómez, un dels millors jugadors i referent del futbol platja mundial, en el marc de l’activitat que desenvolupa Enzo10 Academy com a centre esportiu d’alt rendiment. Un nivell i una professionalització que han esdevingut la marca d’aquesta primera crida, que ha comptat amb un gran equip de professionals, experimentat i de gran qualitat. A Llorenç l’han acompanyat Elinton Andrade, actual Millor Porter del Món i porter de la Selecció de Portugal; Yvan Castillo, entrenador de porters del Lleida Esportiu de 2012 a 2014, del CF Reus de 2014 a 2018, i del RC Deportivo de la Coruña de 2018 a 2020; Jose Arias, coordinador del CFPT; David Romero, representant de Team Villeroy Footvolley; Melanie Martínez, fotògrafa; Dani Borja, realitzador audiovisual; i Carla Gómez, responsable de comunicació. També ha participat en algunes de las sessions Víctor Vidal, porter del Lleida Esportiu.

Adam Díaz Garriga, Alejandro Mayral Muñoz, Ángel Lendines Tirado, Arnau Esteso Navau, Camilo Andrés Arango Castro, Cristian Rodríguez Mesa, Cristian Velardiez López, Eloi Pérez Martínez, Eloi Rovira Muñoz, Guillem Panadès Casas, Iván Rubi Gonzálvez, Juan Pedro Bravo Romero, Marc López Irimia, Marcos Blasi Ferrari, i Pau Urbano Gutiérrez han estat els quinze  jugadors que han participat en aquesta primera convocatòria, dirigida als membres del Club Futbol Platja Torredembarra (CFPT), del Club Futbol Platja Vilanova i del Roses Platja.

L’objectiu de Llorenç era presentar aquesta primera concentració com una presa de contacte i no com una tecnificació, així que ha donat total llibertat d’elecció a tots els participants, i ha deixat fluir les diferents sessions sense fer massa correccions. La intenció era “arrencar el projecte, que els nois sumessin hores a la sorra i que se n’adonessin que poden tenir un futur en aquesta modalitat”, i la resposta ha estat de 10.

El jugador de la Selecció Espanyola Absoluta ha celebrat la gran implicació dels participants, que “han ofert la seva millor versió en tot moment, i que han entrenat amb una intensitat i unes ganes brutals fins l’últim minut”. Ha qualificat de “plaer” liderar un grup que era conscient de qui tenia al davant i ha sabut aprofitar la gran oportunitat que se li oferia. De fet, els nois han reconegut sentir-se “privilegiats” per haver confiat en ells, i han destacat la gran intensitat de les sessions, el gran aprenentatge i la gran experiència viscuda.

Foto: Una imatge de les sessions a la platja de la Paella a les ordres de Llorenç Gómez./ DAVID ROMERO

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This