El Cros Popular Vila de Torredembarra tindrà una 42a edició amb format contrarellotge a causa de la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/8/2020

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la direcció tècnica del Club Atletisme Torredembarra, organitza el 42 Cros Popular Vila de Torredembarra que tindrà lloc el diumenge 13 de setembre, a partir de dos quarts de nou del matí.  En aquesta edició, a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, la cursa es realitzarà contrarellotge amb una participació limitada a un màxim de 300 atletes i es donarà sortida a d’un en un amb un marge de vint segons.

El regidor d’Esport, Raúl García, destaca que s’ha treballat molt per aconseguir mantenir la realització d’una prova tan històrica i rellevant com el Cros Popular Vila de Torredembarra, amb els canvis necessaris per a garantir la seguretat sanitària. En aquest sentit, ha agraït al Club Atletisme Torredembarra la gran tasca realitzada.

La primera sortida tindrà lloc a las 8.30 hores i l’última a les 10.30 hores. Es podrà córrer individualment i per equips de tres atletes. Les classificacions per equips es determinaran per categoria i la suma del temps fet pels tres atletes, essent l’equip guanyador el que sumi menys temps. A la cursa no es podrà córrer al costat dels atletes. Els atletes no podran córrer junts, guardant sempre una distància entre ells de 10 metres.

L’ordre de sortida serà per número de dorsal. Els atletes hauran d’estar cinc minuts abans de l’hora de la seva sortida a la cambra de recepció. Quan finalitzi la cursa, l’atleta abandonarà les instal·lacions i se li comunicarà el resultat mitjançant SMS. El control de les proves les realitzaran els jutges àrbitres de la Federació Catalana d’Atletisme.

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 10 euros i inclou mascareta commemorativa,  assegurança, beguda i una aportació de 2 euros a Càrites Torredembarra. Les inscripcions es troben obertes fins al 10 de setembre en aquesta pàgina .

També es podran realitzar inscripcions presencials al Pavelló Sant Jordi el dia 12 de setembre, de 9 a 13 hores i es lliurarà el dorsal codificat amb les següents dades: número, cognoms, hora de presentació a la cambra de recepció i hora de sortida. Els participants que ja hagin realitzat la inscripció per internet podran retirar el dorsal amb xip electrònic i la mascareta commemorativa el mateix dia 12 de setembre, en horari de 16 a 20 hores. Els participants que no hagin retirat el xip electrònic ho podran fer el mateix dia de la cursa una hora abans de la sortida programada.

Hi haurà nou categories masculines i nou femenines, les quals es relacionen amb any de naixement:

INFANTILS: 2007-2008 Sub-14

CADETS: 2005-2006 Sub-16

JUVENILS: 2003-2004 Sub-18

JUNIORS: 2001-2002 Sub-20

PROMESES: 1998-1999-2000  Sub-23

SÈNIORS: 1997 i anterior

MASTERS: de 40 a 49 anys

MASTERS: de 50 a 59 anys

MASTERS: de 60 i més anys

Recorregut i premis

El circuit previst té un recorregut de 6.300 quilòmetres. La sortida i arribada serà a les pistes d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal i el recorregut es pot consultar en el mapa adjunt. A tres quilòmetres de la sortida hi haurà un avituallament amb aigua. Quan finalitzi cada cursa, s’oferirà una beguda a tots els participants

Tindrà trofeu qui assoleixi les tres primeres posicions individuals i per equips de cada categoria. Els trofeus es podran recollir d’11.30 a 13 hores, un cop hagi finalitzada la cursa, davant el Pavelló Municipal Sant Jordi.  Si els guanyadors no el poden recollir, aquests es trobaran a la seva disposició a partir del 14 de setembre en horari de 8 h a 13 hores i de 16 h a 20 hores. En aquest cas, caldrà presentar el DNI i el dorsal.

Els resultats es faran públics el mateix dia de la prova al web. També s’enviarà per correu electrònic la classificació personal.

Foto: Torredembarra tindrà el seu cros aquest estiu, però no es repetiran imatges com aquestes. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This