L’altafullenc Diego Mariscal fitxa per l’infantil de l’Espanyol

REDACCIÓ – Altafulla, 5/8/2020

Un altre jove jugador del Baix Gaià fa el salt aquest estiu a dels grans clubs catalans. Es tracta de l’altafullenc Diego Mariscal, que canvia els colors del Nàstic pels del RCD Espanyol. A començaments d’estiu sabíem que el torrenc Pol Lecha fitxava pel Barça i ara és Diego Mariscal que jugarà a l’Infantil B blanc-i-blau a Preferent després de militar al Nàstic de Tarragona durant diverses temporades.

Mariscal arriba al club espanyolista per iniciar la seva etapa d’Infantil, la qual cosa pot suposar un canvi molt important en la seva carrera. No obstant això, el jugador d’Altafulla ja sap que és competir en Futbol 11 perquè tant ell com els seus companys de promoció han jugat aquesta temporada amb el Nàstic C a Primera Divisió amb l’objectiu de facilitar el seu traspàs des del Futbol 7.

L’altafullenc ha jugat sempre al centre del camp, però aquesta temporada els seus entrenadors han apostat per situar-lo d’extrem i aprofitar la seva velocitat. Tot i el canvi de posició, ha estat un dels jugadors més destacats del seu equip, anotant quatre gols. Les seves actuacions han despertat l’interès dels scoutings pericos, però també del Barça, que a principis de febrer va convidar-lo a realitzar una sessió d’entrenament amb un dels seus equips.

Aquesta temporada va ser convocat amb la Selecció de Catalunya Sub12, però no va poder tenir continuïtat perquè les següents convocatòries van quedar suspeses pel coronavirus.  A mitjans d’aquest mes d’agost està previst que comenci la pretemporada  amb l’infantil B de l’Espanyol.

Foto: Diego Mariscal, amb la samarreta fosca de la selecció catalana, disputant un partit el passat mes de febrer. / ANTONIO MARISCAL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This