El jove futbolista torrenc Pol Lecha fitxa pel Barça

JORDI SALVAT – Torredembarra, 6/6/2020

El davanter torrenc Pol Lecha deixarà a final de temporada el Nàstic per incorporar-se a l’equip infantil A del Barça. Pol té només 13 anys -els va complir el mes de gener- i la temporada passada jugava a la Riera de Gaià. Amb el Nàstic només hi haurà jugat sis mesos, ja que el març passat el Covid-19 va obligar a aturar els entrenaments i la competició.

El fitxatge pel Barça es va començar a gestar el mes d’octubre passat, quan el Nàstic es va enfrontar a l’equip blaugrana i el jove davanter va causar una gran impressió als tècnics del club barceloní, que va posar-se en contacte amb la coordinació del Nàstic. A principis de febrer en Pol va anar a un entrenament amb l’infantil del Barça i el març, just abans de la declaració de l’estat d’alarma, a una segona sessió. Els seus pares també van visitar les oficines del Barça per conèixer el funcionament del futbol base blaugrana.

La signatura del contracte està pendent de l’aixecament de l’estat d’alarma perquè els seus pares es puguin desplaçar a les oficines del FC Barcelona, però el que ja està clar és que en Pol Lecha començarà a mitjan d’agost la pretemporada amb l’infantil A blaugrana.

Pol Lecha ha passat en només un any de jugar a l’aleví de la Riera de Gaià, on s’hi va formar durant tres temporades, a l’infantil del Nàstic, ser convocat amb la selecció catalana per disputar la primera fase del Campionat Estatal de Seleccions Autonòmiques sub-14 la aquest Nadal passat i ara, a fitxar pel Barça. El jove futbolista de Baix a Mar es converteix en el tercer jugador torrenc que els darrers anys fitxa per un club d’elit, després de Pol Fortuny -primer a l’Espanyol i ara al Real Madrid- i Roger Ciuró, a l’Espanyol.

Foto: Pol Lecha ha jugat aquesta darrera temporada amb el Nàstic. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This