El jove torrenc Pol Lecha, convocat amb la selecció catalana sub-14

REDACCIÓ

Pol Lecha ha estat un dels 18 convocats per disputar la primera fase del Campionat Estatal de Seleccions Autonòmiques sub-14 la propera setmana a Palma amb la selecció catalana. Aquest jove davanter torrenc ha destacat en la seva primera temporada al Nàstic, on va arribar procedent de la Riera de Gaià. Allí va completar tres campanyes en què va cridar l’atenció dels scoutings granes.

En Pol Lecha Torrelles és infantil de primer any -compleix els 13 anys aquest proper mes de gener- i la normativa obliga a què un minim de 4 dels integrats de la selecció autonòmica siguin infantils de primer any. De fet, el jove futolista torrenc ha entrenat ja durant aquesta tardor amb la selecció catalana sub-14 a les instal·lacions de la Federació Catalana a Sabadell, on ha actuat en la posició d’extrem esquerra. Al Nàstic  juga més d’interior o fins i tot de fals nou. El que està clar que és un jugador molt ofensiu.

La selecció catalana s’enfrontarà el divendres 27 de desembre al combinat local i l’endemà, a la selecció andalusa. Si supera aquesta primera fase en disputaran una altra el mes de febrer. Pol Lecha, l’únic representant dels equips tarragonins en aquesta convocatòria, agafa el testimoni de Pol Fortuny i Roger Ciuró, dos joves torrencs que han format part de les seleccions de base catalanes els darrers anys i que demostren la gran projecció dels joves jugadors de la vila torrenca.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This