El Moto Club Salomó serà la primera entitat del país que aculli una competició de motocròs després del confinament

REDACCIÓ – Salomó, 29/6/2020

El Moto Club Salomó havia d’acollir la quarta prova del Campionat de Catalunya de Motocròs a principis d’aquest mes de juny, una cita que va quedar ajornada a causa de la crisi sanitària generada per la Covid-19, però que finalment es durà a terme a mitjans de juliol en dues dates diferents. El diumenge 12 de juliol se celebrarà la prova dels nens, mentre que set dies després, el 19 de juliol, serà el torn dels adults.

Les dates ja estan establertes i ara resten a l’espera que la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) els faci arribar el protocol amb les mesures de seguretat que s’hauran de prendre per garantir el benestar dels pilots i de tots els membres de l’organització.

Així doncs, el Moto Club Salomó serà la primera entitat del país que aculli una competició de Motocròs després del confinament, tot just una setmana després que ho hagi fet la Federació Espanyola de Motociclisme. Per tant, per als pilots que competeixen en aquesta modalitat, el municipi del Baix Gaià suposarà el punt de partida de la qual es pot definir com la segona part de la temporada després que el Campionat de Catalunya ja hagi passat per Ponts, Almenar i Bellpuig.

Foto: Una imatge del circuit salomonenc. / MOTO CLUB SALOMÓ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This