Amir González (Escairón) i Ángel Menacho (Amposta), darrers fitxatges del CE El Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 27/6/2020

El CE El Catllar se segueix reforçant per afrontar una nova temporada a Primera Catalana. Les dues darreres incorporacions són el davanter Amir González, que arriba de l’Atlético Escairón gallec, i el migcampista Ángel Menacho, procedent de l’Amposta.

Altres dels darrers fitxatges del club catllarenc són el migcampista Sebas Valenzuela (Pobla de Mafumet B), el punta Roberto Bueno (juvenil de la Floresta), el porter Edgar Lozano (Ampolla), el central Iker Gascon (La Riera de Gaià) i el lateral esquerra Álvaro Ortal (juvenil del Vila-seca). Se sumen a altres incorporacions realitzades anteriorment i que renoven a fons la plantilla de la temporada passada.

Foto: Amir González, darrer fitxatge del Catllar, amb la seva nova samarreta. / CE EL CATLLAR

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This