Els primers fitxatges del CE Catllar per la temporada vinent reforcen el seu atac

REDACCIÓ – El Catllar, 13/6/2020

Aquesta setmana, la nova junta directiva del CE El Catllar, encapçalada per Cesc Armengol, ha tancat les primeres incorporacions per aquesta temporada vinent, en què el club del Baix Gaià tornarà a militar a la Primera Catalana. La línia atacant ha estat l’objecte de la majoria de reforços. L’extrem Gerard Infantes ‘Gery’ iniciarà la seva tercera etapa al conjunt groc-i-blau després de militar-hi ja cinc temporades, i també s’incorpora el mitjapunta Carlos Palau, provinent de l’Altafulla. Adrià Sales (Borges Blanques). i Álex López (Pobla Mafumet B) també reforcen l’atac catllarenc. Per altra banda, hi haurà una cara nova a la porteria. Es tracta d’Adrián Martínez, que arriba del juvenil del Vilaseca, de nacional.

D’altra banda, s’han fet públiques diverses renovacions: el pivot Juan Vizcaíno que vestirà la samarreta del Catllar per segona temporada; Marc Tarragon, ‘Tarra’, que continuarà al lateral dret del CE Catllar per tercera temporada consecutiva; el central Edu Escoté, que complirà el seu quart any; i Ignasi Abelló, que serà el capità de la temporada que ve. Aquest lateral esquerra complirà el seu cinquè any com a jugador del club del Baix Gaià.

Foto: Gerard Infantes ‘Gery’ tornarà a vestir la samarreta catllarenca. / CE EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This