Vols guanyar el llibre el darrer llibre del Víctor Centelles signat per l’autor?

Aquest mes de maig sortegem el darrer llibre que escrit per Víctor Centelles, Olla barrejada.

Només et calen dues coses per guanyar-lo:

– Ser subscriptor/a del Torredembarra Actualitat: si no ho ets, et pots donar d’alta per només 60 €/any.

– Enviar un correu electrònic a redaccio@TDBactualitat.cat amb el teu nom i cognoms i telèfon de contacte fins al dimarts 28 de maig, a les 21.00 h.

A través d’un conjunt divers de vinyetes i il·lustracions, Centelles aconsegueix amb aquest llibre teixir un diàleg amb els elements locals i globals, demostrant com s’entrellacen, i es poden reflectir mútuament, diversos esdeveniments i dinàmiques socials de diferents àmbits. Aquest llibre serveix de metàfora de l’olla barrejada, un plat tradicional català, per il·lustrar la bona diversitat i la complexitat de la societat. Víctor Centelles és col·laborador del Torredembarra Actualitat precisament amb una secció amb el mateix nom que el llibre.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This