EDITORIAL l Malgrat la Covid-19, tindrem Festa Major de Santa Rosalia

Aquest desè número del Torredembarra ha tardat a sortir una mica més del que és habitual. La raó és que volíem publicar el programa de la Festa Major de Santa Rosalia 2020. Després d’haver-se suspès la Festa Major de Sant Joan de Baix a Mar i la Festa del Quadre, l’Ajuntament de Torredembarra ha decidit tirar endavant una Santa Rosalia adaptada a les limitacions que ens imposa la Covid-19, que la convertirà en una edició especial, sense aquelles multituds que apleguen cada any els principals actes de la nostra Festa Major.

Durant l’estiu hem vist que podem tirar endavant les activitats culturals habituals en aquesta “nova normalitat”: Festival Roca Foradada, Pleniluni…, i el setembre ja s’ha anunciat que tindrem Fira dels Indians. La cultura està patint molt amb els efectes col·laterals de la Covid-19 i un estiu sense festes majors hauria estat un cop molt fort per al sector. Els diferents municipis del Baix Gaià han apostat per la cultura i les seves tradicions i Torredembarra, la capital, no podia ser menys.

En aquest número també abordem un problema que hem viscut aquest estiu: les greus deficiències en la recollida de la brossa, que ha generat moltes queixes veïnals. Expliquem com s’ha arribat a la situació actual i com pot evolucionar aquesta problemàtica que afecta aquest servei bàsic.

Share This