Darrers setmanes per reservar el teu conte

Fins al 7 d’abril pots reservar encara a un preu especial el primer llibre que publiquem des de Comunicacions Locals 2020 SL, l’empresa editora del Torredembarra Actualitat. És un llibre amb els relats guanyador i finalista del I Premi de Narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat.

La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer, de Gibert d’Artze, compta amb il·lustracions del dibuixant Víctor Centelles, i és un conte deliciós per als més petits de la casa. És el relat finalista del premi. També hi podreu llegir Tens carta, de Raquel Martínez, la narració guanyadora, que poden llegir infants més grans i adolescents.

Si el reserveu i sou subscriptors/es del Torredembarra Actualitat podeu adquirir el llibre per 8 euros, i si no ho sou, us costarà 10 euros. L’haureu d’anar a buscar a la Llibreria Miquel a partir del 8 d’abril. També es podrà comprar en llibreries del municipi per 12 euros. A més, tindrà un vessant solidari i un 10% de la venda del llibre anirà destinat a Càritas Torredembarra.

Rerserva el teu conte AQUÍ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This