Conte infantil ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’

Conte infantil ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’, de Gibert d’Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat.

La publicació també conté l’obra guanyadora del premi ‘Tens carta’, de la periodista i filòloga Raquel Martínez López, i compta amb les il·lustracions del dibuixant Víctor Centelles.

El Preu de Venda al Públic (PVP) serà de 12 euros, mentre que en la venda anticipada serà de 10 euros, i per als subscriptors/es del Torredembarra Actualitat, el preu es redueix fins als 8 euros. El 10 % de la venda del llibre es destinarà a Caritas Torredembarra.

‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’ és el primer títol  de la col·lecció de narrativa infantil ‘Far de la Torre’, de ComLoc Edicions, marca editorial de l’empresa Comunicacions Locals 2020 SL editora del mitjà Torredembarra Actualitat..

Foto: Portada del conte il·lustrat pel dibuixant Víctor Centelles.

    Conte infantil 'La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer', de Gibert d'Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. La publicació també conté l’obra guanyadora del premi ‘Tens carta’, de la periodista i filòloga Raquel Martínez López, i compta amb les il·lustracions del dibuixant Víctor Centelles. El 10 % de la venda del llibre es destinarà a Caritas Torredembarra.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

 

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This