Conte infantil ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’

Conte infantil ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’, de Gibert d’Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat.

La publicació també conté l’obra guanyadora del premi ‘Tens carta’, de la periodista i filòloga Raquel Martínez López, i compta amb les il·lustracions del dibuixant Víctor Centelles.

El Preu de Venda al Públic (PVP) és de 12 euros, i per als subscriptors/es del Torredembarra Actualitat, el preu es redueix fins als 8 euros. El 10 % de la venda del llibre es destinarà a Caritas Torredembarra.

‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’ és el primer títol de la col·lecció de narrativa infantil ‘Far de la Torre’, de ComLoc Edicions, marca editorial de l’empresa Comunicacions Locals 2020 SL editora del mitjà Torredembarra Actualitat..

Foto: Portada del conte il·lustrat pel dibuixant Víctor Centelles.

    Conte infantil 'La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer', de Gibert d'Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. La publicació també conté l’obra guanyadora del premi ‘Tens carta’, de la periodista i filòloga Raquel Martínez López, i compta amb les il·lustracions del dibuixant Víctor Centelles. També el pots escoltar a través d'un codi QR. FORMA DE PAGAMENT Per al públic general, cal que faci la reserva en aquest espai web. Un cop feta, el conte s'ha de pagar (12 €) en el moment que es reculli a la Llibreria Miquel de Torredembarra, carrer de Pere Badia, número 43, telèfon 977 64 00 50, o bé, a TOT PEDAL, carrer Pérez Galdós, 2, a Baix a Mar. Per als subscriptors/es, el pagament (10 €) s'ha de fer per transferència bancària al número de compte corrent ES72 2100 3759 4122 0010 7464, o per Bizum al 650 96 02 92, indicant el nom i cognoms i el concepte 'CONTE'. Un cop realitzats aquests passos, ha de recollir el conte a la Llibreria Miquel de Torredembarra, carrer de Pere Badia, número 43, telèfon 977 64 00 50.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This