Conte infantil ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’

Conte infantil ‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’, de Gibert d’Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat.

La publicació també conté l’obra guanyadora del premi ‘Tens carta’, de la periodista i filòloga Raquel Martínez López, i compta amb les il·lustracions del dibuixant Víctor Centelles.

El Preu de Venda al Públic (PVP) és de 12 euros, i per als subscriptors/es del Torredembarra Actualitat, el preu es redueix fins als 8 euros. El 10 % de la venda del llibre es destinarà a Caritas Torredembarra.

‘La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer’ és el primer títol de la col·lecció de narrativa infantil ‘Far de la Torre’, de ComLoc Edicions, marca editorial de l’empresa Comunicacions Locals 2020 SL editora del mitjà Torredembarra Actualitat..

Foto: Portada del conte il·lustrat pel dibuixant Víctor Centelles.

    Conte infantil 'La Padrina Rosalia i el tresor del Roquer', de Gibert d'Artze, Menció especial en el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. La publicació també conté l’obra guanyadora del premi ‘Tens carta’, de la periodista i filòloga Raquel Martínez López, i compta amb les il·lustracions del dibuixant Víctor Centelles. El 10 % de la venda del llibre es destinarà a Caritas Torredembarra.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

 

Advertisement

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevista a Josep Maria Calvet, portaveu del grup municipal Junts per Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This