El I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat es convertirà en un llibre

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/1/2021

Comunicacions Locals 2020 SL, l’empresa editora del Torredembarra Actualitat, editarà en un llibre els relats guanyador i finalista del I Premi de Narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat. El llibre es publicarà aquest proper mes d’abril.

“Tens carta”, de Raquel Martínez, va ser el relat guanyador i obrirà el llibre, que seguirà amb “La padrina Rosalia i el tresor del Roquer”, de Gibert d’Artze. El llibre comptarà amb il·lustracions del dibuixant Víctor Centelles, com la que il·lustra aquesta notícia.

Des d’ara ja podeu reservar el vostre llibre i ajudar a la seva edició. Si sou subscriptors/es el podeu adquirir per 8 euros, i si no ho sou, us costarà 10 euros. El llibre també es podrà comprar a partir del mes d’abril en llibreries del municipi per 12 euros i els que l’hagueu reservat el podreu recollir a la Llibreria Miquel. El llibre tindrà un vessant solidari i un 10% de la venda anirà destinat a Càritas Torredembarra.

Foto: Un dels dibuixos de Víctor Centelles que il·lustrarà el llibre. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This