Raquel Martínez guanya el I Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/11/2020

La primera edició Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat ja té guanyadora: la periodista i filòloga que viu a la Riera de Gaià Raquel Martínez López. La seva obra Tens carta , presentada amb el pseudònim Rephu Giada, ha estat l’escollida pel jurat format per María Dolores García Pastor, Marta Magrinyà Masdeu, Carles Marques Virgili, Josep Antoni Nieves Alarcón, que han destacat alt nivell literari dels quinze originals presentats en aquesta primera convocatòria del premi.

El jurat assenyala que la guanyadora “ha aconseguit en una extensió molt curta fer arribar al lector un missatge i uns sentiments molts forts des del principi.” I afegeix que “es tracta d’un relat amb molta força que demostra el futur prometedor en la literatura de la seva autora.” Martínez, que actualment és coordinadora d’Ona la Torre, s’emporta un premi 250 euros.

El jurat també ha decidit atorgar una menció d’honor a l’original amb el títol La padrina Rosalia i el tresor del roquer, de Joan Gibert i Artze, amb domicili a Sant Vicenç de Calders, al Baix Penedès. En destaquen “l’alta qualitat literària del relat, amb una gran bellesa i nivell d’escriptura”, i anima a l’autor a seguir escrivint i continuar demostrant les seves dots literàries.

Enhorabona a la Raquel i el Joan! I moltes gràcies a la resta de participants!

Foto: Raquel Martínez i Joan Gibert. / CEDIDES

Share This