Quinze relats opten al 1r Premi de narrativa curta Far de la Torre -Torredembarra Actualitat

REDACCIÓ – Torredembarra, 24 d’octubre

Aquest divendres, 23 d’octubre, a la mitjanit, ha acabat el termini de presentació al 1r Premi de narrativa curta Far de la Torre -Torredembarra Actualitat i s’hi ha presentat un total de quinze relats. Els participants són d’arreu de la geografia catalana. Des de l’organització es fa una valoració molt positiva de la participació en un premi que acaba de néixer per commemorar el primer any d’existència del periòdic de referència de Torredembarra i el Baix Gaià

Està previst que el guanyador o guanyadora del premi de 250 euros es doni a conèixer de al voltant del 10 de novembre en una decisió que prendrà un jurat format per Maria Dolores García Pastor Marta Magrinyà Masdéu, Carles Marquès Virgili i Josep Antoni Nieves Alarcón. El lliurament del premi es farà en el transcurs d’un acte públic -presencial o telemàtic- el dissabte 21 de novembre.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This