Vale Pino pren possessió com a diputat de la Diputació de Tarragona

REDACCIÓ – Tarragona, 31/5/2024

Durant la sessió plenària d’aquest divendres, 31 de maig, Vale Pino Lara, actual primer d’alcalde de l’Ajuntament de Torredembarra, ha pres possessió com a diputat de la Diputació dins del grup polític del PSC, en substitució d’Imma Costa.

Precisament el ple ordinari corresponent al mes de maig s’ha iniciat amb un minut de silenci en record d’Imma Costa, qui ha sigut vicepresidenta tercera de l’actual govern de la institució fins a la seva recent mort, el 15 de maig.

El ple de la Diputació ha aprovat tots els punts previstos en l’ordre del dia, entre els quals destaquen l’aprovació dels següents protocols: el Protocol d’actuacions per a la detecció i el tractament de l’assetjament en l’àmbit laboral i el Protocol d’actuacions per a la detecció i el tractament de l’assetjament i la violència contra les persones LGBTI en l’àmbit laboral.

Foto: Vale Pino prenent possessió com a diputat provincial. / DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This