Setmana Santa amb vaga del personal del servei de recollida d’escombraries de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/3/2024

El personal del servei de recollida d’escombraries de Torredembarra ha convocat una vaga per Setmana Santa. Concretament l’aturada serà de les 15  hores del 28 de març a les 15 hores del 2 d’abril. En aquest període de temps i mentre no s’hagin establert els serveis mínims, no hi haurà recollida de contenidors, ni porta a porta de ciutadania ni comercial.

El regidor de Neteja i Residus, Raúl García, ha explicat que l’Ajuntament lamenta aquesta situació i que farà el possible perquè empresa i treballadors arribin a un acord. Amb aquest objectiu, dimecres passat , 20 de març, es va mantenir una reunió a l’Ajuntament amb treballadors i empresa, prèvia a la mediació que va tenir lloc l’endemà dijous al Departament de Treball.

De moment, però, la vaga continua convocada i, per aquest motiu, l’Ajuntament fa una crida a la població perquè eviti treure les deixalles al carrer. Recordem que per Setmana Santa és l’època on a Torredembarra hi ha més població amb l’arribada de la major part de persones que tenen segona residència al municipi.

Aquest passat mes de gener Torredembarra va viure tres jornades de vaga durant la recta final de les vacances de Nadal. De de llavors, el conflicte laboral entre els treballadors i l’empresa Prezero continua. Els treballadors denuncien reiterats errors a les nòmines, falta d’interès per part de l’empresa a negociar els excessos de jornada, absència d’actuació i seguiment en matèria de prevenció i Seguretat laboral, persecució laboral i sindical a una treballadora per realitzar les seves funcions i diferents incompliments lliurament de documentació.

Foto: Treballadors de la neteja manifestant-se el gener passat davant l’ajuntament. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This