El 4 d’abril es presenta el nou llibre de Jordi Suñé ’10 Retalls del Baix Gaià’

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/3/2024

La Taverna 4 Panxos de Torredembarra acollirà el dijous 4 d’abril, a partir de les set del vespre, la presentació del nou llibre de Jordi Suñé, 10 Retalls del Baix Gaià. L’entrada és gratuïta amb consumició mínima obligatòria. La presentació està organitzada pel Centre d’Estudis Sinibald de Mas i conduïda per l’historiador i arxiver Joaquim Nolla.

Es tracta d’un recull de deu articles, alguns d’inèdits i d’altres ja publicats en revistes. Aquests darrers l’autor els ha actualitzat amb noves fonts d’informació i amb conclusions que canvien algunes de les seves tesis inicials sobre aquests temes.

Són deu històries al voltant de les festes majors, grallers, corals, professions, lliurepensadors, republicans, catalanistes, associacions, cooperatives, Cuba, El Marroc, Salvem el Gaià. I més. Deu recerques per conèixer una mica més la nostra comarca.

Foto: El mestre i antropòleg Jordi Suñé presenta nou llibre. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This