Servei de socorrisme durant la Setmana Santa a les platges de la Paella i del Barri Marítim

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/3/2024

Les platges de la Paella i del Barri Marítim disposaran de servei de socorrisme aquests dies de Setmana Santa (28, 29, 30, 31 de març i 1 d’abril). Concretament, tindran dos socorristes i un coordinador que vetllaran per la seguretat a la zona, entre les 11 i les 18 hores, i s’ubicarà al mòdul de socorrisme del Barri Marítim, tot i que realitzaran servei dinàmic a les dues platges.

Cal recordar que de Dijous Sant al dilluns de Pasqua existeix la prohibició d’entrada dels gossos a les platges urbanes (Paella i Barri Marítim), a excepció dels gossos pigall. La prohibició s’estén tot l’any a la platja dels Muntanyans i a les dunes de la Paella.

Foto: Els socorristes tornen a platges de Torredembarra aquesta Setmana Santa. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This