Ona La Torre impulsa una escola de pòdcast oberta a la participació

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/3/2024

Ona la Torre presenta una escola de pòdcast. Es tracta d’una formació gratuïta per a persones que vulguin aprendre a fer el seu propi pòdcast.

L’Escola de pòdcasts comptarà amb cinc jornades professionals on es treballarà un projecte de pòdcast des de zero. Aniran a càrrec de Paula Espelt, que ha realitzat les pràctiques curriculars de Periodisme i de Comunicació Audiovisual a Ona La Torre i actualment forma part del programa en emissió ‘No som ningú’.

Des de la pràctica, els participants podran descobrir quin gènere radiofònic és el més adient per a les seves idees i quines són les necessitats tècniques. També s’abordaran altres qüestions com quant ha de durar un programa, com es pot penjar a plataformes i quina és la millor estratègia per a fer-ne difusió a les xarxes socials.

Les sessions tindran lloc als estudis d’Ona La Torre els dies 15 i 22 de març i 5, 12, 19 i 26 d’abril, de 19 a 21 hores. A més d’una part teòrica i pràctica, les persones participants podran treballar en el seu projecte individual o en grup i, finalment, el podran presentar en una sessió final davant d’un tribunal professional. Les millors propostes seran incloses a la programació d’Ona La Torre.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d’aquest formulari.

Foto: Ona la Torre impulsa una proposta formativa. / ONA LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This