Se serveixen més de 1.500 tapes en una nova edició de la Mostra els ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/3/2024

Un total de 1.512 han estat les tapes que s’han servit en la nova edició de la Mostra “Ranxets, la cuina a Torredembarra”, que ha tingut lloc aquest diumenge, 10 de març, i els restauradors participants van exhaurir els plats preparats. En aquesta ocasió, hi han pres part cinc establiments de restauració del municipi, el cuiner Àlex Segú i dues bodegues de la Torre, Bon Vi i Cal Serafí, que van oferir degustacions de vins i caves de qualitat. En total, es van poder degustar set tapes de diferents de Ranxets a un preu de 5 euros tapa i beguda.

Arròs amb bacallà. Cal Silver.

Fideus amb galeres. La Xerieuta.

Romesco de moixina. La Xeriueta.

Fideuejat amb tinta de sípia i allioli. Las Palmeras.

Arrossejat amb gambetes i allioli. Òxid.

Bull a l’allipebre. Cuiner Àlex Segú.

Fideuejat de calçots i bacallà amb allioli de romesco. La Ona Livorno.

També hi va haver un taller infantil de cuina, amb 36 participants, a càrrec de Petit Xef i un itinerant musical amb Small River Band Brass. L’organització va anar a càrrec de l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç.

Foto: Un moment de la mostra gastronòmica. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This