La Policia Local de Torredembarra participa en la campanya de control de velocitat d’àmbit europeu

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/3/2024

La Policia Local de Torredembarra participa, de l’11 al 17 de març, en una campanya de control de velocitat d’àmbit europeu. Es disposarà d’un equipament cedit pel Servei Català de Trànsit i els controls es realitzaran en punts i carrers del nucli urbà amb la finalitat de reduir l’excés de velocitat i la sinistralitat.

Cal tenir present que els punts de control de velocitat es realitzaran amb efectius de la Policia Local uniformats i les eventuals denúncies que es puguin produir es notificaran al moment, sempre i quan les condicions del trànsit ho permetin.

Foto: Nova campanya de controls per part de la policia torrenca. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This