‘Els nòmades del temps’, l’exposició que es pot veure fins el 5 d’abril a la Sala Lluís d’Icart

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/3/2024

Vint-i-sis figures escultòriques amb base de fusta de l’artista Toni Codina Balart conformen l’exposició “Els nòmades del temps”,  que convida els visitants a una experiència màgica, que surt d’una naturalesa reciclada i en equilibri.

La mostra l’organitza l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Cultura i ja es pot visitar a la Sala Lluís d’Icart del Castell de Torredembarra fins al pròxim 5 d’abril, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 17 hores.

Toni Codina es defineix com a escultor autodidacta, un artesà dels elements obstinat en què res es converteixi en pols i desaparegui, per tant ho recull.

Foto: Algunes de les obres que podreu veure a l’exposició. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This