Crida als establiments de restauració per participar al 1r Festival Gastronòmic de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/3/2024

La primera edició del Festival Gastronòmic és la nova activitat que estrenarà Torredembarra el pròxim 18 de maig, organitzada per l’Ajuntament a través de la Regidoria de Turisme i Comerç. Es tracta d’un esdeveniment obert a tots els establiments de restauració del municipi amb l’objectiu de promocionar les seves especialitats culinàries. Per aquest motiu, s’ha obert un termini perquè els establiments mostrin el seu interès a participar-hi.

El 1r Festival Gastronòmic de Torredembarra tindrà lloc el 18 de maig, al passeig de Rafael Campalans (davant de l’Oficina de Turisme), de 18 a 01 h. Cada restaurant o bar participant oferirà una tapa que tindrà un preu de venda d’entre 3 i 6 €.

La participació no tindrà cap cost per als establiments participants. L’Ajuntament proporcionarà a cada participant un estand de 3x3m retolat amb el nom de l’establiment (es facilitarà un màxim de 20 estands). Cada establiment s’haurà d’encarregar de portar el personal i els estris necessaris (fogons, microones, menatge, vaixella…) per cuinar, servir i cobrar la tapa. Les begudes es vendran en els estands de les bodegues participants (els/les restauradors/es únicament serviran la tapa).

L’Ajuntament s’encarregarà de l’organització i dinamització de l’acte (difusió, promoció i activitats complementàries).

Com participar-hi

Fins al 4 d’abril, cal aportar la següent informació:

Nom de la tapa, ingredients i al·lèrgens.

Presencialment: Oficina de Turisme (pg. Rafael Campalans, 10). De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Per correu electrònic: turisme@torredembarra.cat

Foto: La Regidoria de Turisme i Comerç, encapçalada per Jovita Baltasar, impulsa una nova iniciativa gastronòmica a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This