L’11 de març s’iniciarà l’obra de remodelació del carrer de Girona

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/3/2024

L’obra de remodelació del carrer de Girona ja té data d’inici. Serà el pròxim 11 de març amb una durada de tres mesos i la durà a terme l’empresa adjudicatària Catalana d’Obres del Penedès, SA per un valor de 183.530,99 euros.

El regidor de Serveis i Via Pública, Vale Pino, ha recordat que l’objectiu d’aquest projecte és unificar el passeig. Miramar amb la plaça Catalunya en quant a paviments, lluminàries, arbrat i mobiliari urbà. Posteriorment, se seguirà la mateixa integració urbanística entre el carrer de Lleida i el carrer de Pere Badia, unes obres que en aquests moments es troben en procés de licitació.

Per a dur a terme aquesta integració urbanística el projecte preveu ampliar voreres i reduir l’amplada de la calçada, millorar la connexió amb els carrers adjacents fent més senzill el recorregut per als vianants i les persones amb mobilitat reduïda, col·locació d’arbrat i de nou mobiliari, millora de les instal·lacions d’aigua, clavegueram i il·luminació, així com mesures per limitar la velocitat en la calçada

L’obra compta amb el suport del Departament d’Interior i del Servei Català de Trànsit a través d’una subvenció de 150.000 euros

Tall total de trànsit i afectacions per l’inici de l’obra:

Mobilitat

Prohibida la circulació de vehicles.

S’habilitaran places al pàrquing dels Filadors per als propietaris que tinguin places d’aparcament als edificis afectats. Cal contactar amb el Departament de Seguretat i Protecció Civil al 977 646 005 seguretat@torredembarra.cat

Accés de vianants als comerços i als habitatges per itineraris autoritzats.

Recollida d’escombraries

Els contenidors existents al carrer de Girona es reubicaran al carrer de Tarragona.

Contacte

Correu electrònic de contacte durant l’obra: serveis@torredembarra.cat

 

Foto: Imatge d’arxiu del carrer de Girona, / ANNA F. – AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This