Ocell de Foc: un nou servei d’atenció a joves amb patiments emocionals o problemes de salut mental lleus

 REDACCIÓ – Torredembarra, 1/3/2024

Els joves entre 16 i 30 anys amb patiments emocionals o problemes de salut mental lleus compten, a partir d’aquest 1 de març, amb un nou servei d’atenció. El Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra, amb la col·laboració de la Biblioteca Mestra Maria Antònia, posa en marxa el programa Ocell de Foc en què aquests joves conversaran individualment amb integradors socials que els acompanyaran en l’època de canvis que viuen.

Aquest servei s’oferirà en divendres alterns, de 16 a 19 hores, a la Biblioteca de Baix a Mar, fins a finals d’any. És recomanable demanar hora al telèfon 636 25 63 94 o al correu tarragones@ocelldefoctac.org per tal de garantir una atenció personalitzada.

El programa Ocell de Foc és finançat per la Direcció general d’Economia Social i Solidària del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Foto: El servei s’ofereix a la Biblioteca de Baix a Mar. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This