L’oposició en bloc rebutja la pujada d’impostos a Torredembarra i escalfa el ple de les ordenances

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/10/2023

El ple municipal extraordinari que aquest dijous, 26 d’octubre, aprovarà les ordenances fiscals de 2024 i que representarà una pujada rècord de l’IBI del 17% i la taxa d’escombraries del 27% sembla que serà calent. I és que els quatre grups de l’oposició han rebutjat frontalment l’augment de la pressió fiscal a la capital del Baix Gaià i han fet una crida a expressar el seu malestar en la sessió plenària.

La plataforma ‘Todos a una’ ha convocat una protesta contra el que consideren una “desorbitada” pujada d’impostos, amb un cartell amb una noia amb una soga al coll i el lema “No deixis que els nostres polítics ens ofeguin més”. El regidor de Vox, Javier Ramírez, ha retuitat el cartell a través del seu Twitter.

Des del PP, la seva regidora, Núria Gómez, també ha expressat la seva oposició a la pujada d’impostos.

Alternativa també ha afirmat que està en contra de “𝐥’𝐢𝐧𝐜𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐛𝐮𝐬𝐢𝐮 de les ordenances fiscals” i a fet una crida a acompanyar-los en el ple al ple. I la CUP parla directament de “frau electoral” i acusa els partits que governen que “durant la campanya electoral es van oblidar de dir que augmentarien de forma descarada els tipus impositius, les taxes i els preus públics”. També han demanat una reunió urgent i immediata amb el govern per tal de tractar aquesta qüestió.

Foto: Un ple extraordinari aprovarà una pujada d’impostos rècord a Torredembarra. / AJ. TORREDEBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This