Es posa en marxa el servei de dinamització esportiva a la platja de la Paella

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/6/2023

El servei de dinamització esportiva a la platja de la Paella es torna a posar en marxa aquest dimecres, 28 de juny, i es perllongarà fins al 27 d’agost, en horari de dimecres a diumenge, de 17 a 21 hores.

L’objectiu del servei de la Regidoria d’Esports, Activitat Física i salut és el de facilitar i fomentar la pràctica esportiva a les instal·lacions que ja existeixen en aquesta zona. D’aquesta manera, es proporciona als usuaris i usuàries el material esportiu gratuïtament, es mantenen en bones condicions les pistes de joc i es coordina el seu ús, establint un ordre de torns. Els esports que s’hi poden practicar són el voleibol platja, futbol platja i tennis platja.

Foto: La platja de la Paella de Torredembarra és un espai d’activitat esportiva. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This