En Comú Podem presenta aquest 31 de març Luisfer Turrens com a cap de llista a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/3/2023

En Comú Podem donarà aquest proper divendres, 31 de març, el tret de sortida a la precampanya electoral a Torredembarra amb l’acte de presentació de Luisfer Turrens com a candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals. Serà a les 18:30 hores a la Sala Cal Maiam.

En l’acte hi participaran la coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán; la secretària d’Organització de Podem Catalunya, María Pozuelo; la secretària d’organització de Catalunya En Comú, Agnès Petit; i la candidata d’En Comú Podem a l’alcaldia del Vendrell, Yolanda López.

Turrens va ser el cap de llista de la candidatura de Podemos a Torredembarra en les eleccions de 2019, que es va presentar per separat de Torredembarra en Comú. L’any passat hi van haver negociacions per formar una candidatura conjunta, però no hi va haver entesa i novament l’espai a l’esquerra del PSC es presentarà dividit en les candidatures d’Alternativa Torredembarra i En Comú Podem.

Foto: Luisfer Turrens, cap de llista d’En Comú Podem a Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This