Esquerra aprova una candidatura a Torredembarra amb Castells, García i Gual per darrera de Rovira

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/3/2023

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Torredembarra ha aprovat aquest diumenge, 26 de març, la candidatura a les eleccions municipals del proper mes de maig, que encapçalarà per quart cop consecutiu l’actual alcalde torrenc, Eduard Rovira. Ara només falta la ratificació per part de les executives comarcal i nacional perquè sigui definitiva.

Tal com vam avançar des del Torredembarra Actualitat, l’atleta Berta Castells serà la número dos de la llista republicana i es confirma com el gran fitxatge independent per aquests comicis, junt amb el cinquè de la candidatura, que també serà extern al partit i del qual encara no s’ha fet públic el nom. Castells substitueix la primera tinent d’alcalde i responsable de Cultura i Patrimoni, Núria Batet, que deixa la política activa després de vuit anys sent la mà dreta de Rovira.

L’actual tercer tinent d’alcalde, Raúl García, guanya un lloc i puja a la tercera posició, rellevant un altre dels regidors de pes que ho deixa després de vuit anys al ple torrenc, Josep Maria Guasch, actual segon tinent d’alcalde. García es perfila com a successor de Rovira de cara al 2027. Finalment, la regidora d’Ensenyament, Maria Gual, ascendeix també un lloc i se situa com a número quatre i està cridada a tenir més responsabilitats si ERC forma part del proper govern municipal.

Foto: A dalt, Eduard Rovira i Berta Castells i, a baix, Raúl García i María Gual. / TDB / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This