Berta Castells podria ocupar un dels primers llocs de la candidatura d’ERC a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/3/2023

Esquerra Republicana encara no ha tancat la seva candidatura a Torredembarra. Oficialment sabem que el cap de llista serà per quart cop consecutiu l’actual alcalde, Eduard Rovira, i que Raúl García ocuparà el tercer lloc. També s’ha anunciat que la llista republicana serà cremallera, cosa que situaria dues dones en els llocs dos i quatre. Segons ha pogut saber Torredembarra Actualitat, l’atleta olímpica Berta Castells podria ocupar una d’aquestes posicions. L’actual regidora d’Educació, Maria Gual, cinquena el 2019, pujaria a l’altra posició.

Fonts del partit han confirmat que l’atleta és una de les propostes per formar part dels primers llocs de la candidatura, que la militància aprovarà en una assemblea a finals d’aquest mes de març. Per la seva banda, Castells, reconeix que ha tingut propostes, però encara no hi ha res definitiu.

Un altre nom que podria estar en el pom de dalt republicà és Daniel Pujol, que en els comicis de 2019 va ocupar la tretzena posició.

Ja va ser candidata el 2011

Berta Castells Franco, nascuda a Torredembarra el 1984, ha estat setze vegades campiona estatal de llançament de martell i ha participat en tres jocs olímpics entre els ans 2004 i 2012, a  més de tenir el rècord estatal. És diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Castells va ocupar el vuitè lloc de la llista de Convergència i Unió i va renunciar a ser regidora després de la dimissió de l’alcalde, Daniel Masagué, i la renúncia també del número set de la llista convergent. Octavi Solé va acabar sent regidor.

Foto: Berta Castells ha estat olímpica tres cops. / ASSOCIACIÓ DE VEÍNS DE BAIX A MAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This