Luisfer Turrens serà l’alcaldable d’En Comú Podem a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/11/2022

Ja és oficial un nou cap de llista a les eleccions municipals del maig vinent a Torredembarra. Es tracta de Luisfer Turrens, que serà l’alcaldable d’En Comú en Podem després d’obtenir el suport de la militància i les direccions de les dues organitzacions que conformen la coalició. Luisfer Turrens, de 48 anys, és l’actual portaveu del Cercle de Podem a Torredembarra i ja va encapçalar la llista de Podem Torredembarra a les eleccions municipals de 2019.

La candidatura aposta per crear un front ampli i un programa electoral sustentat en el feminisme, la defensa dels serveis públics, la justícia social i la participació i el desenvolupament sostenible Torredembarra. Respon a la vocació de treball conjunt i entesa de Podem Torredembarra i Torredembarra En Comú, per tal de crear un front ampli que sigui decisiu des de l’Ajuntament a l’hora de transformar Torredembarra, posant l’administració local realment al servei dels seus veïns i veïnes.

Torredembarra En Comú Podem Torredembarra iniciarà en els dies vinents un procés en el qual militants i persones no adscrites col·laboraran per donar forma a un programa electoral sustentat sobre els cinc pilars de l’esquerra transformadora: feminisme, defensa radical dels serveis públics, justícia social, participació i desenvolupament sostenible.

Recordem que fa uns mesos, el fins llavors cap de files dels Comuns a Torredembarra, Carles Fuxet, i altres militants de la formació van decidir desvincular-se d’aquest procés de confluència i crear la plataforma Alternativa Torredembarra, encapçalada pel mateix Fuxet i Doris Giglio.

Foto: Luisfer Turrens serà per segon cop alcaldable a les eleccions municipals de Torredembarra, aquest amb En Comú Podem. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This