Carles Fuxet ja és oficialment cap de llista d’Alternativa Torredembarra en les eleccions municipals de 2023

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/9/2022

En la darrera assemblea d’Alternativa Torredembarra s’ha acordat ratificar deforma unànime a Carles Fuxet Garcia com a candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals, que se celebraran el mes de maig del pròxim 2023. Recordem que aquesta plataforma electoral es va presentar fa unes setmanes i està desvinculada dels Comuns, formació de la qual Fuxet va ser cap de llista en els comicis de 2019. La candidatura conjunta entre Comuns i Podem a Torredembarra va fracassar per la manca d’entesa després d’unes mesos de converses, com ja va passar en la darrera convocatòria electoral al municipi, en què cap de les dues formacions va assolir representació al consistori.

Fuxet és funcionari de la Generalitat de Catalunya en excedència, treballa a l’Ajuntament de Torredembarra i ha estat candidat al Senat per En Comú Podem a les per eleccions de 2019. També realitza tasques sindicals a UGT de Tarragona i forma part del Comitè d’Empresa del consistori.

Aquesta ratificació com alcaldable de Fuxet arriba seguint amb “el procés de creixement de la candidatura cent per cent municipalista integrada per persones implicades en la mateixa des de fa més de tres anys, ciutadans vinculats a diferents col·lectius locals i altres actors de la vida social i política local”.

Doris Giglio serà la número dos

Per aquest projecte, “sense les motxilles de les marques generalistes i massa vegades allunyades del territori”, segons la formació, Carles Fuxet estarà acompanyat en el número dos de la candidatura per Doris Giglio qui ha treballat majoritàriament en temes organitzatius, en àrees de disseny gràfic i màrqueting. Ha estat a l’equip coordinador de Movem Castelldefels i és voluntària a diferents entitats de Torredembarra.

La candidatura reivindica la tasca que s’ha fet en els darrers anys per tal de detectar els principals problemes de la vila i el greu problema que hi ha hagut amb una majoria d’Esquerra, que sols s’ha dedicat a deixar passar el dia a dia en lloc de resoldre els principals problemes que existeixen a Torredembarra. La brutícia, la deixadesa de les urbanitzacions, el no tenir un pla d’actuació al nucli antic, l’oblit de la joventut o la no inversió en habitatge social entre altres temes.

Foto: Carles Fuxet i Doris Giglio, que lideraran la candidatura d’Alternativa Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This