Valents Torredembarra demana explicacions a l’alcalde sobre el compromís de l’ampliació del CAP

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/11/2022

Valents Torredembarra insisteix en la seva oposició a la ubicació del futur CAP de Torredembarra al costat del cementiri i qüestiona novament la viabilitat del projecte consensuat pels governs municipal i català. “Fer un edifici de 3.000 m² sona molt bé, però només és una proposta de paraula sense cap conveni signat, sense cap pressupost i sense data de finalització concreta. És una aposta molt arriscada que si l’englobem dins del context de crisi econòmica i política, molt em temo que passaran 5 anys més i estarem sense ampliació del CAP”, afirma el seu candidat a l’alcaldia, Juan Carlos Hurtado.

Per això, Valents Torredembarra demana explicacions a l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, sobre el compromís de la construcció del nou CAP de Torredembarra, que Dolça Cortasa, antiga gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, es va comprometre amb l’Ajuntament. Hurtado es pregunta si “l’alcalde pot assegurar que el compromís de Cortasa amb l’Ajuntament de Torredembarra de construir el nou equipament en cinc anys serà respectat per la nova Gerent, Imma Grau.

“Com sembla ser no existeix cap document per escrit de compromís per part del departament de Salut conforme es farà el nou CAP i sense una partida pressupostària aprovada per a la seva materialització, els ciutadans estem preocupats per la inseguretat que ens ocasiona tal situació i després d’aquests últims canvis”, diu Hurtado, que afegeix que la marxa del Junts per Catalunya del govern català i el perill que els pressupostos es prorroguin afegeix incertesa a la situació.

Torredembarra i les poblacions del Baix Gaià porten molt temps reclamant una ampliació o un CAP més gran i amb més Serveis per a assumir l’augment de la demanda d’atenció sanitària. Els mòduls prefabricats que hi ha actualment ajuden a minimitzar la situació temporalment. La nostra preocupació és que s’allargui en el temps per aquestes qüestions tècniques i el més important, no podem disposar del Servei de Radiologia que evitaria nombrosos desplaçaments a Tarragona i visites per a donar tractaments”, conclou el cap de files de Valents.

Foto: Juan Carlos Hurtado (Valents) és crític amb l’ubicació del nou CAP de Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This