Alternativa Torredembarra convoca una concentració amb el lema ‘Diem prou a la brutícia’

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/9/2022

Les eleccions municipals s’acosten i les formacions que aspiren a estar presents en el proper ple de l’Ajuntament de Torredembarra es comencen a moure. És el cas d’Alternativa Torredembarra, que és l’única candidatura que ja ha escollit les dues persones que lideraran la llista, i ara convoca una concentració per denunciar la brutícia que hi ha als carrers i places del municipi i exigir una solució a la situació.

‘Diem prou a la brutícia’ és el lema de la concentració que ha convocat la formació política per protestar contra la gestió de la recollida de la brossa i la neteja viària de l’actual govern d’Esquerra Republicana. La cita és aquest dijous 22 de setembre, a les 19:00 hores, a la plaça del Castell.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This