Crida solidària per a la família de Torredembarra que va perdre el pis en l’incendi al carrer Alt de Sant Pere

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/8/2022

Veïns i veïnes de Torredembarra s’han sumat a la crida solidària difosa per xarxes socials per ajudar a una de les famílies que es va quedar sense casa després que el pis on vivien quedés totalment calcinat en l’incendi que es va produir aquest diumenge al vespre en un edifici ubicat en el número 47 del carrer Alt de Sant Pere amb cantonada al carrer Patronat, al centre del municipi.

Es tracta d’un matrimoni jove, amb dues filles de 8 i 4 anys, respectivament, que vivien en un dels tres pisos afectats pel foc. El veïnat s’ha posat a disposició de la família per recollir demà dimarts, de 9 a 10 del matí, tot el que puguin necessitar, ja sigui roba com productes d’higiene, menjar, entre d’altres. La família “s’ha quedat sense res”, apunta el comunicat emès.

També s’ha posat a disposició un telèfon de contacte d’una veïna (Marta) per a què la gent pugui contactar-los 688408126.

Foto: Imatge d’aquest matí amb el pis totalment calcinat. / TDB Actualitat

 

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This