AMPLIACIÓ l Cremen dos pisos al carrer Patronat de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/8/2022

Dos dels últims pisos d’un edifici de cinc plantes ubicat al carrer Patronat de Torredembarra cantonada amb Alt de San Pere han cremat aquest diumenge 7 d’agost a causa d’un incendi. El pis on s’ha originat el foc, al voltant de dos quarts de nou del vespre, ha quedat totalment calcinat.. Les flames també han afectat l’exterior d’un tercer pis, de la planta inferior. No hi ha hagut afectació de l’estructura de l’edifici,

 

Fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues del Servei d’Emergències, quatre dels Mossos d’Esquadra, i tres més de la Policia Local de Torredembarra, hi han estat treballant fins que han pogut apagar el foc cap a les deu de la nit i donar-lo per controlat. Els efectius també han continuat remullant l’immoble afectat de la part inferior on s’ha produït l’incendi. Per sort, no s’ha hagut de lamentar cap persona ferida, tot i que s’ha hagut d’atendre a tres dels veïns que han patit intoxicació per inhalació de fum.

 

Els Bombers estan investigant quines haurien estat les causes que hauria provocat l’incendi en aquest immoble l’entrada del qual se situa al carrer Alt de Sant Pere número 47, tot i que el foc s’ha produït a la façana del carrer Patronat de Torredembarra, just al costat del Patronat Antoni Roig.

L’alcaldessa accidental, Núria Batet, ha explicat que l’Ajuntament de Torredembarra s’ha posat a disposició de les persones afectades per a les necessitats que tinguin. De moment, s’han hagut de desallotjar un total de sis persones que han estat reallotjades a la Fonda Coca on hi passaran la nit. Es tracta dels veïns dels habitatges dels quarts i un cinquè pis. La resta d’habitants de l’edifici han pogut tornar a les seves llars a dos quarts d’una de la matinada i ja disposaven de llum. Durant aquest dilluns s’hauria de restablir el subministrament de gas.

Encara es desconeixen les causes del foc, però el que sí ha transcendit que el pis on s’havia originat l’incendi estava desocupat en aquell moment.

Fotos i vídeo: Imatges de l’incendi al carrer Patronat. / TDB Actualitat

Hemeroteca

Tweets recents

Share This